Lidmaatschap

SHT-THOON is van en voor huisartsen in de regio Twente. SHT-THOON is ontstaan vanuit de fusie van SHT (Spoedzorg Huisartsen Twente) en THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland). Het is een coöperatie waarbij de Raad van Afgevaardigden de koers van de onderneming bepaalt.

Lid zijn van SHT-THOON betekent sturing kunnen geven aan de koers van de onderneming, gebruik kunnen maken van de dienstverlening van SHT-THOON, in aanmerking komen voor prijskortingen op die dienstverlening en het meedelen in het aandeelhouderschap van de onderneming.

Vanuit de hagro’s wordt de vertegenwoordiging in de Raad van Afgevaardigden georganiseerd.

Voorwaarden lidmaatschap SHT-THOON
Alleen vrijgevestigde huisartsen, rechtspersonen bestaande uit vrijgevestigde huisartsen die in Twente of directe omgeving gevestigd zijn, kunnen lid worden van SHT-THOON.

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap bij SHT-THOON dan kunt u contact opnemen met Wiyanti Nieuweweme, w.nieuweweme@sht-thoon.nl

Aanmelden bij SHT-THOON betekent ook dat u instemt met de coöperatiestatuten. Indien u deze wilt inzien kunt u een mail sturen naar de Yvette Veekamp, bestuurssecretaris y.veekamp@sht-thoon.nl

 

Aanmelden


Praktijk gegevens


Prive gegevens

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.